Permanente Make up: 24 uur per dag er mooi uitzien, onder alle omstandigheden.

Wilt u iedere dag perfecte wenkbrauwen en een mooie eyeliner die de hele dag blijft zitten?

Bij Elsa Rossenaar is dat goed mogelijk.

Als gediplomeerd PMU specialiste breng ik een natuurlijke permanente make-up aan die lange tijd perfect blijft zitten. Zwem of sport je vaak, heb je weinig tijd of wilt u er iedere dag gewoon goed uitzien? Informeer dan naar deze behandeling.

Veiligheid staat voorop
Ik stel hoge eisen aan kwaliteit, hygiëne en de beste apparatuur in de salon. Ik ben gediplomeerd, mijn werkwijze is goedgekeurd door GGD. Je wordt behandeld met de beste apparatuur en materialen.

De aanpak
De 1e behandeling
Tijdens de eerste behandeling nemen we de tijd om de werkwijze te bespreken. We starten met een intakegesprek en daarna bespreken we de vorm en de kleur. Het is belangrijk dat de vorm en de kleur goed bij het gezicht, de ogen en het haar past. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd.

Let op:
Na de behandeling is de kleur altijd iets donkerder, dat is normaal. Na 4-5 dagen zal de permanente make-up haar natuurlijke kleur hebben. Na de behandeling dient u de huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, sauna, enz.

2e behandeling
Voordat we de tweede behandeling uitvoeren bespreken we de kleur opnieuw. Is de kleur nog niet helemaal perfect dan kan de kleur nog aangepast worden. En een correctie in de vorm is ook goed mogelijk.

3e behandeling
De derde behandeling is bedoeld om het resultaat te optimaliseren. De kleur wordt nog een keer bekeken en indien nodig bijgewerkt en daarna bespreken we het eindresultaat. Als je tevreden bent dan ronden we de handeling af.

Advies
De huid vernieuwt zich continu, dat betekent dat de kleur geleidelijk zal vervagen. Permanente make up blijft 1-2 jaar mooi. Het advies is om de PMU 1 x per jaar te laten bijwerken. Het voordeel is dat u de kwaliteit verlengt en de kleur van uw pigmentatie langer blijf zitten. Hiervoor zijn speciale tarieven.

partner-logo01
hannah-wit
nsgp-wit
medex-logo-wit
ggd-wit-klein